I made this widget at MyFlashFetish.com.

viernes, 15 de octubre de 2010

TEMA LLIURE : DISFRUTA AMB UNA BONA SÈRIE

FRINGE

En aquesta entrada parlaré d'una sèrie de televisió que em sembla molt interessant FRINGE. Us deixo l'argument:

La sèrie


Què passa quan la ciència pot excedir la nostra imaginació?

Què passa quan el que és inimaginable pot esdevenir realitat?



Fringe és el nom que es dóna als fenòmens que se situen als límits de la ciència: la telepatia, la psicoquinesi, la levitació…

Del productor
J. J. Abrams, responsable d'una de les sèries de més èxit de tots els temps, "Lost", arriba a TV3 "Fringe". Sèrie revelació en la seva primera temporada als Estats Units, afronta actualment la tercera temporada amb un públic fidel que la segueix en cada una de les emissions.


Els símbols

Protagonitzada per
un tercet tan curiós com competent (Anna Torv, Joshua Jackson i John Noble) "Fringe" és una producció que combina thriller amb ciència-ficció i que sempre navega en la línia entre el possible i l'impossible, l'intel·ligible i l'inintel·ligible… perquè qui ha dit que pel fet que no s'entengui una cosa no pot passar?

"Fringe" és una sèrie on les relacions personals són difícils. L'enemic és intangible i, quan adopta una forma humana, aquesta presència només continua sent una peça d'un engranatge superior.


POTS SEGUIR LA SÈRIE A TV3 CADA DIJOUS A LES 22:30


OLIVIA
L'agent especial de l'FBI Olivia Dunham (Anna Torv) té un expedient impecable, una gran ambició i un home a qui estima, l'agent John Scott. Però quan un vol internacional aterri a l'aeroport Logan de Boston sense senyals de vida a bord, la seva vida canviarà completament. Haurà de buscar l'ajuda d'algú "especial" per resoldre el cas.

WALTER BISHOP
I més que "especial" és el Doctor Walter Bishop (John Noble). Un científic boig, brillant, però a qui li costa centrar-se. Ell és l'ajuda que l'Olivia necessita, però no li serà fàcil: fa 17 anys que està ingressat en un psiquiàtric i només sota tutela d'algú de la família, podrà treure'l d'allà.
PETER

Aquest algú és Peter Bishop (Joshua Jackson). Un noi d'intel·ligència superior que ha passat gran part de la vida allunyat i ressentit amb el seu pare. Un buscavides que l'últim que voldria és fer de cangur del seu poc centrat pare.


PÀGINA PER MÉS INFORMACIÓ : http://www.tv3.cat/fringe

No hay comentarios:

Publicar un comentario